Apunts, empresa d’economia social

Apunts és una empresa d’economia social que ofereix serveis de disseny i missatgeria com: reprografia, gran format, digitalització, web to print i transport urgent. Treballen més de 50 professionals que conviuen amb un trastorn de salut mental on reben una formació constant. Fomentem la inserció laboral en salut mental i acompanyem al professional i a l’empresa en el procés de salt  de l’empresa protegida a l’ordinària. Fabriquem productes sota la màxima qualitat i estudiem constantment el mercat per oferir el millor servei.

Dissenyem de forma específica qualsevol tipus de servei que pugui necessitar el client mitjançant una cadena de valor que es complementa amb el treball en xarxa. Disposem de les últimes tecnologies i innovem en el sector cooperant i creant xarxa amb empreses i organitzacions compromeses amb la promoció de la salut mental. A més, assessorem en el compliment de la LISMI i costumitzem accions que poden ajudar a la responsabilitat social del client.

Seleccionem els nostres proveïdors segons criteris de qualitat i segons el comerç de proximitat i complim amb criteris ètics en tota l’actuació empresarial que es basa en el compromís econòmic, social, mediambiental i amb els nostres clients i consumidors.

Apunts és la primera agència social que ha posat en marxa l’agència de transport nacional ASM. Apunts és la primera empresa d’economia social que va signar una col·laboració amb ASM per poder treballar conjuntament en la recepció i enviament de paquets a nivell nacional i internacional per fer transport de mercaderies i, donar així, oportunitats laborals a persones afectades per trastorns de salut mental. ASM confia els paquets de tres codis postals de la ciutat de Barcelona als missatgers d’Apunts: 08011, 08029 i 08036.

A més, la bona gestió de l’agència Apunts ha fet que estigui entre les 10 millors agències de les més de 310 que gestiona ASM a tot el territori espanyol.

Contacte

C/Consell de Cent, 219
08011 Barcelona
T. 93 451 05 33/93 323 87 39
F. 93 454 89 43
apunts@cetapunts.org

WEB
FACEBOOK
TWITTER

Productes i Serveis

Empresa d’economia social

Reprografia, gran format, disseny, digitalització, web to print i missatgeria.
Fotos

Mapa


 
 
 
Apunts | Empresa d'economia social | Reprografia | Serveis a empreses | Barri Eixample Esquerra | Zoomin.es