Fundació Joia

Fundació Joia és una entitat sense afany de lucre, amb 30 anys d’experiència, que ofereix serveis d’inserció en salut mental a través dels seus 10 serveis d’utilitat pública repartits per tota Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Generem itineraris d’èxit per a cada usuari analitzant les seves capacitats i la seva demanda, alhora que també generem oportunitats de treball dins i fora del mercat protegit on donem un suport constant al treballador i a l’empresa contractant.

Treballem cada dia per motivar, definir i donar a conèixer les capacitats de les persones afectades per trastorns de salut mental, i volem aconseguir la total normalització en els processos d’inserció social i laboral en salut mental. Per això, volem ser referent d’innovació professional permanent en la implantació de noves accions d’inclusió que donin resposta a necessitats no cobertes, en col·laboració amb organitzacions i administracions amb objectius comuns.

Comptem amb més de 100 professionals experts en aquest camp que estan altament especialitzats i tota la fundació està implicada en la innovació i el treball en xarxa amb els diferents agents socials per assegurar l’èxit en els nostres serveis i projectes.

Som una entitat econòmicament sanejada i amb una política econòmica transparent. Tots els professionals de Joia i les seves instal·lacions tenen al seu abast les últimes tecnologies, cosa que ens permet treballar de forma integrada i cohesionada entre totes les àrees i serveis. Facilitem la formació i la promoció dels nostres professionals per garantir l’excel·lència en la nostra tasca.

A més, estem compromesos amb la sensibilització en salut mental i per això desenvolupem tota una línea d’actuació on promocionem la salut mental per modificar l’estigma i els prejudicis que es generen a la societat envers els trastorns mentals.

Contacte

Avinguda Josep Tarradellas, 19-21
08029 Barcelona
93 289 24 30
joia@fundaciojoia.org


WEB FUNDACIÓ JOIA

WEB JOIA MAGAZINE

FACEBOOK

TWITTER

LINKEDIN

CANAL DE YOUTUBE

 

Horari

De dilluns a dijous de 8.30 a 14.00h i de 15.00 a 18.00h

Divendres de 8.30 a 14.00h

Fotos

Mapa

 
 
 
Fundació Joia | Fundacions | Rehabilitació i inserció social i laboral de les persones afectades per trastorns de salut mental | Barri Eixample Esquerra | Zoomin.es