Helen Doron English
Nova Esquerra de l'Eixample
 

Helen Doron Early English és una escola d'anglès que es configura a la Nova Esquerra de l'Eixample com de referència en l'ensenyament precoç d'anglès per a nens de 3 mesos a 12 anys.

Tanmateix, l'escola compta amb un seguiment fins el nivell B2 per a adolescents d'entre 12 i 18 anys amb Helen Doron Teen English. I desde el Gener de 2017, disposa de grups per adults en horari de tarda-nit.

La filosofia del centre és inculcar als nens l'amor per l'aprenentatge de l'anglès, escoltant i jugant, experimentant les sensacions que els envolten, sempre conduïts per al professorat que es guia per paràmetres preestablerts. Sense leccions magistrals davant una pissarra, sense la gramàtica apresa de memòria.

El mètode Helen Doron està acuradament desenvolupat amb continguts adequats a cada edat. Per això, es treballa en grups reduïts de fins a 8 nens, personalitzant les classes a les necessitats de cada nen. D'altra banda, tots els materials estan especialment dissenyats per pedagogs experts, en constant renovació i actualització

De fet, un dels lemes de Helen Doron Early English és: "Quan un nen es diverteix no és conscient que està aprenent. Per això és tan important que els nens es diverteixin a classe".

El mètode ofereix un total de 14 cursos adaptats al nivell de maduració de cada nen.

De forma complementària, el centre utilitza diferents suports per a mantenir als nens immersos en la llengua fins i tot quan no acudeixen a classe. En aquest sentit, tots els estudiants tenen accés a KangiClub, una web amb l'objectiu de practicar els coneixements adquirits en classe de forma divertida.

Pels més petits, també hi ha una aplicació anomenada Fun with Flupe - English Words per descarregar tant en Android com en dispositius Apple. D'altra banda, trobem la Helen Doron Radio, una emissora per als adolescents amb emissions des de centres de tot el món i música per a ells.

Recordeu, pares: mai un nen és massa petit per començar a aprendre anglés sempre que es faci de manera constant i a un entorn envoltat d'amor.

Contacte

Còrsega, 96, baixos
08029 Barcelona
T. 93 000 16 41
Mòbill. 639 794 204
novaesquerra@helendoron.com
WEB

Realitat Augmentada

Desenvolupant la línia de cursos amb suport audiovisual, Helen Doron ha incorporat la realitat augmentada als seus cursets: àudio i moviment per reforçar l'experiència d'aprenentatge.

Noves Apps

- Helen Doron Stream, una app per que els alumnes puguin sentir els àudios i mirar els videos en streaming directament desde els seus dispositius electrònics o descarregar-los directament.
- Helen Doron Read (disponible a Apple i Android), conté 32 llibres interactius i amb àudio, de 8 nivells diferents de lectura per la pràctica de la lectura.

Mètode Exclusiu
Helen Doron està present en més de 30 països a nivell internacional, basant-se en l'aprenentatge natural de l'anglès a través del joc i de viure les experiències amb els cinc sentits.
Novetats
Grups per adults en horari de tarda-nit
Productes i Serveis

Escola d'anglès
Mètode natural d'anglès per a nens de 3 mesos a 12 anys.
Helen Doron Teen English de 12 a 18 anys.
Classes d'adults, conversa i preparacions pels examens de Cambridge (BOND Language Center)

Fotos

Mapa
 
 
 

Helen Doron English Nova Esquerra de l'Eixample | Ensenyança | Anglès | Acadèmia d'idiomes | Barri Eixample Esquerra | Barcelona | Zoomin.es