Ricomà & Fills    

Ricomà & Fills és una empresa amb més de 50 anys d’història dedicada per una banda al servei de la venda d’instruments musicals on podrà trobar una gran varietat d’instruments i accesoris de les principals marques, a més d’una llibreria musical de diferents estils y repertoris tant modern com clàssic.

D' altra banda, oferim classes de música d’una forma molt amena i divertida amb la idea d’aprendre y disfrutar aprenent! Per totes les edats, des de 5 anys fins… no hi ha límit d’edat, el límit ens el posem nosaltres! Tantes vegades un ha pensat de fer-ho i al final ens quedem en el intent….doncs ara es el moment, no et posis dubtes… simplement  fes-ho! Vine i t’ informarem!

Actualment estem distribuïts en quatre punts de venda: tres d’ells a Barcelona capital i el quart a Sabadell ( Vallès Occidental ).

Tot i que la activitat principal ha estat i és la venda d’instruments musicals la evolució ha donat pas a la diversificació de serveis relacionats amb el sector tals com l’ensenyament ( musical i de noves tecnologies com la informàtica musical ), afinació y reparació d’instruments musicals, instal.lacions de sò, lloguer d’equips i aules d’assaig.

Contacte  
Gran Via de les Corts Catalanes, 571
(Xamfrà Muntaner)
08011 Barcelona
T. 93 451 58 38

Entença, 192 -194
08029 Barcelona
T. 93 430 28 69
Horari
Dilluns: 16:30h - 20:30h
De Dimarts a Dissabtes:
10.00h - 13.30h;
16.30h - 20.30h
Productes y Serveis

Instruments de música
Orgues electrònics
Pianos
Combo
Llibreria musical
Classes de música

Mapa
Ricomà & Fills | Art i cultura | Instruments musicals | Barri Eixample Esquerra | Zoomin.es