Centre Cívic Golferichs  

Golferichs centre cívic és un equipament cultural dins la xarxa de centres del Districte de l’Eixample especialitzat en multimèdia i fotografia mitjançant els espais d’Eines Multimèdia i Francesc Català-Roca, respectivament. El centre t’ofereix una programació d’activitats, cursos, espectacles, exposicions i conferències per respondre les teves inquietuds artístiques i culturals.

També dóna servei a les entitats i col·lectius de l’Esquerra de l’Eixample a través de les cessions d’espai, així com el suport a propostes i iniciatives ciutadanes.

Espais Eines Multimèdia

Eines Multimèdia és l’espai de Golferichs on posem al teu abast l’equipament, l’assessorament i el coneixement de l’àmbit de la tecnologia multimèdia. Trobaràs cursos d'iniciació per a una assimilació progressiva i seminaris especialitzats per aprofundir i avançar, així com l'autoservei i el nostre suport per portar a terme els teus projectes.

Espai de Fotografia Francesc Català-Roca

A l’Espai de Fotografia Francesc Català-Roca teniu a l’abast totes les eines necessàries per introduir-vos i aprofundir en la tècnica i llenguatge fotogràfic mitjançant la programació trimestral de cursos i seminaris. Tanmateix teniu a la vostra disposició un equipament complert amb laboratori analògic de B/N i de color, sala d’acabats, escàner i biblioteca. L’Espai us ofereix, també, la possibilitat de materialitzar les vostres idees, donar a conèixer el resultat del vostre treball, així com intercanviar coneixements i experiències.

 

Contacte
Gran Vía, 491
08015 Barcelona
T. 93 323 77 90
E. golferichs@golferichs.org
Web
Facebook
Horari
Dilluns a Divendres
de 10h a 22h
Dissabtes
de 10 a 14h i de 17 a 21h
Serveis

Centre Cívic
   Art i Cultura
     Formació
     Oci

Fotos

Centre Cívic Golferichs  | Art i Cultura |  Zoomin Sant Antoni - Eixample Esquerra

Centre Cívic Golferichs  | Art i Cultura |  Zoomin Sant Antoni - Eixample Esquerra

Mapa 


 
 
Centre Cívic Golferichs | Centres cívics | Barri Eixample Esquerra | Zoomin.es