L'Espumossa. Art & Cervesa    

L'Espumossa és un dels local imprescindibles per als amants de la cervesa artesana, configurant-se com una de les botigues de Barcelona de referència al sector.

El negoci compta amb un ampli catàleg de cerveses d'elevada qualitat, sense pasteuritzar i sense conservants, provinents tant del mercat català (com Guineu, La Mosca, Bleder, Les Clandestines,...) com internacional: belgues, alemanes, angleses, italianes i americanes, entre d'altres.

El valor afegit de L'Espumossa és el seu acollidor i modern espai de degustació, on es pot gaudir de les millors cerveses entre amics envoltats de l'art de diverses expossicions de quadres i disfrutant de diferents propostes gastronòmiques com són les fustes variades d'ibèrics o de formatges, i els platets de xoriço ibèric, formatge blau, Tronchon, Saiz Sec, mousse d'oca i ànec,... i delicioses croquetes casolanes.

La botiga organitza periòdicament cates i tallers relacionats amb el món de la cervesa, apropant la cultura d'aquesta refrescant beguda a tots aquells que es volen iniciar o bé desitgen aprofundir en els seus coneixements.

Tanmateix, a L'Espumossa compten amb productes complementaris a la venda que aporten distinció al negoci com són les conserves i patates artesanals.

English  
Contacte
Provença, 171
08036 Barcelona
T. 93 451 68 92
FACEBOOK
Horari

De Dilluns a Dijous
16.30h - 22.00h
Divendres i Dissabtes: 16.30h - 01.00h

Productes i Serveis

Venda i degustació de cervesa artesanal
Galeria d'art

Mapa

L'Espumossa. Art & Cervesa | Alimentació | Cerveses artesanals | Barri Eixample Esquerra | Zoomin.es