Floristeria Olimpia

 

Floristeria Olimpia porta més de setanta anys d'experiència al barri. De fet, el negoci familiar es va fundar l'any 1939 i des del '82 es troba al capdavant Pepita Embid, membre de la tercera generació de la família, que amb el seu equip de professionals han mantingut durant tota la seva trajectòria l'esperit de servei al client, qualitat, originalitat en dissenys i atenció personalitzada, elements que s'han convertit en les seves claus d'èxit.

Respecte al nom del comerç, Pepita Embid explica els seus orígens: "La meva àvia (Francisca Gimeno) tenia una petita botiga de flors a una de les entrades del Circ Olimpia. No recordo quan va ser-hi esfondrat per a construir vivendes. Però sí que en 1962 es va inaugurar la botiga on ara estem ubicades, a la façana principal del mític Circ Olimpia."

A Floristeria Olimpia trobem tot tipus de treballs amb valor afegit, tant per a particulars com per a empreses: rams, centres, bouquets,... i dissenys per a bodes, naixements i funerals, entre d'altres, destacant-se per al seu gust exquisit i les seves composicions harmòniques.

De forma complementària, el negoci compta amb servei d'Interflora i transport propi a domicili per a tota Barcelona i àrea metropolitana.

Contacte
Ronda de Sant Pau, 17-19
08015 Barcelona
T. 93 441 40 75
Móvil 639 783 032

olimpia@floristeriaolimpia.com
WEB
Horari
De Dilluns a Dissabtes:
09.00h - 14.00h; 16.30h - 20.00h
Productes i Serveis

Floristería

Art floral
Servei a domicili
Servei Interflora
Pagament amb targeta de crèdit

Fotos

Mapa
 
 
 
Floristeria Olimpia | Floristeries | Barri Sant Antoni | Zoomin.es