AEA Arquitectura i Leds

   

AEA Arquitectura i Leds és un negoci especialitzat en projectes d'arquitectura, interiorisme i paisatgisme amb una dilatada experiència professional en l'execució de projectes de gran complexitat.

Tanmateix, compta amb un servei amb valor afegit: el lamping: es tracta de canviar tot tipus de lluminàries per llums de tecnologia led. Amb aquest tipus d'il·luminació s'aconsegueix un considerable estalvi energètic i es redueix al màxim el manteniment ja que la seva durada supera les 50.000 hores de funcionament.

AEA Arquitectura i Leds contribueix a donar un aire modern i diferent a la teva llar, al teu comerç o oficina,... al mateix temps que baixa de manera sorprenent la factura d'electricitat.

L'empresa realitza de manera gratuïta l'estudi lumínic del projecte i dissenya la proposta adequada personalitzada a cada necessitat. AEA Arquitectura i Leds canvia les bombetes, fluorescents, baix consum, halògens,... i els substitueux per als seus llums led sense modificar la instal·lació. La inversió s'amortitza en dos anys.

Contacte  
Parlament, 37
08015 Barcelona
T. 93 215 85 00

aescudero@aeaarquitectura.com
escudero-eo@coac.net

WEB
Productes i Serveis
Il·luminación LED
Projectes arquitectura

Anna Escuerdo Barri Sant AntoniAnna Escuerdo Barri Sant Antoni

Mapa
AEA Arquitectura i Leds | Il·luminació LED | Arquitectura | Barri Sant Antoni | Zoomin.es