Blat Villarroel  

Amb més de quaranta anys d'experiència al sector amb els seus orígens a Cubelles, els propietaris de Blat Villarroel han decidit obrir al nostre barri una agradable, moderna i original fleca-pastisseria al carrer Villarroel, 28.

El negoci presenta com a base principal de la seva filosofia l'aposta constant per la qualitat, així com una elevada rotació de pà, oferint als clients productes 'acabats del sortir del forn'. És important destacar l'elaboració pròpia de totes les seves creacions: pà (baguettes, xapates, de nous, d'oliva, de vidre,...), bolleria, pastisseria i entrepans.

En aquest sentit, Blat Villarroel disposa d'un variat assortiment d'entrepans de tot tipus d'embotits, ibèrics, vegetals i de salmó, entre d'altres, amb pà de diferents textures i sabors que faran delejar el gust de qualsevol paladar.

Donant un nou gir al concepte tradicional de fleca-pastisseria, Blat Villarroel disposa d'un ampli local per a la degustació dels seus productes i per dinar tranquil·lament un dels seus variats menús d'amanides (formatge de cabra, cranc, salpicó,...), pasta, verdures (menestra, escalivada a la llenya, albergínies farcides,...), carns i peix, i pizzes.

Contacte
Villarroel, 28
08011 Barcelona
T. 93 289 31 38
Horari
De Dilluns a Dissabtes:
07.00h - 21.00h
Diumenges:
08.00h - 15.00h
Productes i Serveis
Fleca - Pastisseria
Degustació
Menú
Fotos

Mapa
 
 
 
Blat Villarroel | Panaderías | Cafeterías | Barri Sant Antoni | Zoomin.es