BOTIGUES ON
TROBARÀS MAGNÍFICS
REGALS

Tots els regals que busques són al teu barri
 

Zoomin et descobreix una fantàstica selecció de botigues on trobaràs regals molt interessants per a regalar a amics, família, parella,... Desde detalls fins als productes de sempre però renovats, al teu barri sempre trobes el què busques.

 
Capricho de Gràcia
Gran de Gràcia, 153
T. 93 002 06 39

Una excel·lent joieria amb una gran tradició al barri. Si el que cerques és qualitat, distinció i primeres marques, és la botiga indicada.
A més, compten amb un destacat catàleg de rellotges per a home i dona.

Nens i Nenes
Gran de Gràcia, 157
T. 93 237 52 49

A Nens i nenes podem trobar un ampli catàleg de productes de qualitat com roba interior per a totes les edats, pijames, llenceria de senyora, tot tipus de mitges tant a la temporada d'estiu com d'hivern, bodys, bates, banyadors de dona i nens,...
Més informació

Plan B - Miniaturas
Biada, 2
T. 93 368 12 82

Per reunir-se amb la família i amics, en comptes d'asseure's tots davant del televisor, què millor que gaudir junts amb un original joc de taula. En Pla B Miniaturas compten amb un catàleg de divertits jocs que amenitzaran les teves tardes i nits.
Més informació

Orient Express Shop
Gran de Gràcia, 134-136
T. 93 218 71 37

Una de les tendes de regals per excel·lència de Gràcia. Tenen tots aquells detalls que, a un preu econòmic, fan que surtis de qualsevol dificultat amb un regal divertit i original.

OH! Camisetas
Torrent de l'Olla, 173
T. 93 217 02 16

A OH! Camisetas es troba la solució adequada per personalitzar i customitzar samarretes amb un disseny original del client una iniciativa ideal per aniversaris, comiats de solters, escoles, empreses,... i per als regals de Nadal i Reis.
Més informació

Japonisme
Verdi, 54
T. 615 168 155

Tots els productes del negoci són de disseny japonès: articles de decoració, mobles, moda i complements, regals varis,... seleccionats acuradament per sorprendre en cada compra als seus clients.
Més informació

Otazen Home
Encarnació, 102
T. 93 213 53 04

Abans de recorrir als clàssics regals de moda, perfumeria, llibres,... per què no regalar un objecte de decoració o un petit moble a aquell amic o familiar que s'acaba de canviar de pis? Otazen Home compta amb un 'showroom' de mobles d'estil colonial que es destaquen per la seva calidesa.
Més informació

Oh!! Que macu
Verdi, 81
T. 93 237 42 05

Un ampli ventall de regals curiosos, divertits,... excel·lents per riure amb els amics i passar una bona estona tanta regalant-los com després amb ells.
Oh!! Que macu ha seleccionat els més atractius per garantir que la botiga disposa de productes no molt coneguts.

Dci Arte
Torrijos, 37
T. 93 415 41 97

El negoci compta amb productes edició limitada de dissenyadors de prestigi, mantenint el concepte de ser peces úniques i irrepetibles amb el seu segell d'autenticitat. Així mateix, disposa de models de roba i complements elaborats amb material reciclat.
Més informació